Pahin osuus eli ajomatka takana. Lähtö seurueen kanssa oli sovittu kello 11.00 Kilpisjärveltä helikopterilla, joten ajoin yöksi lähimaastoon fiilistelemään ja latailemaan omia akkuja. Ei ainakaan mua tarvitse odottaa.. Joskus tullut ajettua yötä myöten pohjoiseen, mutta näin hyvin nukutun yön jälkeen tuntui tämä aamukahvia siemaillessa paljon paremmalta vaihtoehdolta.

No jo tosiaan editoin näitä posteja näin jälkikäteen neutraalisti. Tosta heko lennosta tullut paljon kysymyksiä ja se järjestyi siis KIITOS ihan huippu perheen. Huippu koltta tyttö(tai siis mummu ;)) Mut suhteet on aina everything ja nyt jos ei sitä pisintä taivalta huvita kävellä kaljojen ja polttopuiden kaa nii paiskaa viestii ja mennään tyylillä.. Sain myös viestiä et hiilihapot ruisku pitkin taivaanrantaa.. Noo jos noi koneet ei tuolla pörräis niin aika vähän olisi Lapissa elämää, niin tai sit jos se haveri sattuu niin itse olen ainakin todella KIITOLLINEN kaikille lentäjille, että apua löytyy myös ilmasillalla tosi paikassa..

 

Teltta paikkakin löytyi helposti Litto nimisen paikan läheltä melkein könkämäenon rannasta. Tätä kirjoittaessa Covid virus jylläsi erityisesti Ruotsissa ja vähänhän se epäilytti yöpyä näköyhteyden päässä Ruotsista🏕😊

Koska matkaa oli Kilpparille enää palttia rallaa 40km testasin uuden teltan (lisää sponsori). Sain teltan suoraan paketissa ja ekaksi pystytykseksi homma kyllä toimi. Vähänhän tuo on pienen lainen mutta painokin kilon tuntumassa joten ei kyllä voi valittaa. Kalotti reitillä tupaverkosto on kattava ja meinasin ainakin pahimmat sadeyöt olla tuvilla, no ainakin joka toinen yö.. En oikein tuvista tykkää..

Löytyi myös muutama hyttynen.. Joku jo IG:ssä niistä mainitsi, mutta en minä huomannut että niitä olisi ollut 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here