Talvitelttailu on mukavaa, kun muutaman perusasian ottaa huomioon. Aluksi kokeilut on hyvä aloittaa omalta takapihalta, tai turvallisesti osaavan oppaan kanssa.

Talvitelttailun perusteet 1 vrk.

Talvitelttailun perusteet eräkurssilla tutustumme talvitelttailun perusteisiin oppaan johdolla. Voit vuokrata kaikki varusteet meiltä tai autamme sinua varusteiden hankinnassa.

OHJELMA:

Tapaaminen:Puistolan juna-asemalla, tai Länsitie 237, Vantaa. Länsitie 237 on parkkipaikka, mistä lähtee lyhyt luontopolku, Ängelsbyn yöpymis-, ja tulentekoalueelle. Alueelta löytyy huussi, tulentekopaikkoja ja tupla laavu.

Lounas: Lyhyen kävelyn (1,5km jyrkästi nousevaa polkua), jälkee saavumme leiripaikalle, missä valitsemme telttapaikkoja ja syömme lounaan.

Majoittuminen: Pystytämme yhdessä teltat ja käymme läpi talvimajoittumisen perusteita. Tutustumme makuupusseihin ja makuualustoihin pienen lounaslevon merkeissä.

Päivällinen: Sään mukaan valmistamme päivällistä keittimellä, tai tulilla.

Yöpyminen: Keitellään iltateet ja valmistaudutaa nukkumaan. Käydään läpi ilmaan sopiva vaatetus ja valmistellaan aamuksi mukava herätys. Hyvää yötä.

Aamupala: Nautitaan aamupala ja palataan autoille.

Hinta alkaen 99€/hlö(ryhmät) Ota yhteyttä ja saat tarjouksen sinun ryhmälle.

    JÄTÄ VASTAUS

    Please enter your comment!
    Please enter your name here