Haltin Huiputus Opastettu Vaellus 110km 6 Päivää

Haltin huiputuksen voi tehdä helpolla tavalla helikopterilla tai ihan rehellisesti kävellen. Kävellessä pääset tutustumaan mm. Urho Kekkosen hiihtomaastoihin ja kapuamme upeisiin maisemiin UKK muistolaatalle. (UKK muistolaatta retki on valinnainen lisä matkan varrella, oman kunnon mukaan.)

Tällä vaelluksella kannat itse varusteesi ja tarvitset jonkinlaisen peruskunnon. Meillä on aikaa vaellukseen 6 päivää, joten kyseessä ei ole EXTREME retki, mutta vaatii pienen ymmärryksen omista kyvyistä. Jos epäilyttää, käy aluksi vaikka ohjattu eräruuanlaiton perusteet päiväretki -tutustutaan ja saat hyvän kuvan oppaistamme ja omista kyvyistäsi.

Retki- ja Turvallisuussuunnitelma

Tällä puhuttelevalla otsikolla haluamme korostaa, että tuntureilla ja erämaassa tietyt asiat on tehtävä jämptisti varsinkin ryhmän kanssa.

Tällä matkalla voimme muuttaa matkasuunnitelmaa teidän toiveidenne mukaan. Pystymme tähän, kun olemme yhdessä laatineet ennen retkelle lähtöä selkeän retki- ja turvallisuussuunnitelman. Tämä paketti määrittää ääriviivat, joiden mukaan mennään, jotta olemme KAIKKI lopulta turvallisesti ja hyvillä mielin maalissa. Matkallamme jää aikaa muidenkin kukkuloiden huiputuksiin, kalastamiseen ja emme edes tiedä mitä juuri SINÄ haluat tunturissa tehdä.

Kun ensin itse(markku) kävin tutustumassa tähän retkeen olisi UKK muistolaatta jäänyt kokematta, jos olisin liian tarkasti seurannut omaa suunnitelmaani. Ja itsekseen kun olin ei ollut edes kiire mihinkään 😉

Haltin Huiputus Hinta ja Sisältö

Opas on mukana koko vaelluksen ajan. Opas kertoo mielellään tarinoita, mutta yhtälailla osaa antaa sinulle rauhan kulkea ja kuunnella tunturin hiljaisuutta. Oppaamme ovat ammattilaisia, joten annathan heille 8h yöunet. Eli jos aamulla tulee nälkä, älä herätä opasta ensimmäiseksi. Jos tulee karhu opas kyllä auttaa.

Perushinta sisältää opastuksen alkaen Kilpisjärveltä ja kaiken tässä artikkelissa mainitun ohjelman. Haltin huiputukseen varaamme 2 päivää, koska sääolosuhteen myös saattavat tehdä huiputuksen mahdottomaksi. Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron ja vastuuvakuutuksen. Jokainen osallistuja vastaa omasta henkilökohtaisesta vakuutuksestaan.

Osallistuja vastaa itse omista varusteistaan, ruuistaan jne.

Perushinta 16.8-21.8.2020 500€/per henkilö

Pariskunnat 900€

Perhe 2+2 (huom. “vaeltaja” ikäiset lapset, alle 8v ei käy) 1.500€

4 kaveria 1500€

Ota yhteyttä ja varaa paikkasi tästä.

Eikö huvita kävellä? No mennään helikopterilla viereen ja kannat vain omaa reppuasi ja syöt oppaan tekemät ruuat! Tsekkaa Halti Helikopterilla 4päivää 3 yötä!

Normaalisti toteutamme retken vain jos ryhmän koko on vähintään kuusi henkilöä. Nyt kaikki yllä olevat hinnat toteutuvat.

Kysy ihmeessä muitakin variaatioita!

Lisäpalvelut Haltin huiputukselle

Ruoka (kannat oman osasi, valmistamme ruuat yhdessä ja myös tiskaamme yhdessä) 100€.

Gourme Ruoka (oppaamme kantaa, valmistaa ruuat ja tiskaa) 1000€

Kuljetus HKI (75 tien varsi) – Kilpisjärvi 100€

Vuokra varusteet (Vaelluspuku, paikkateltassa (jaamme miehet ja naiset eri telttoihin poislukien pariskunnat), makuupussi ja alusta 300€ (näiden lisäksi tarvitset omat shortsit t-paidat, alusvaatteet jne. mutta autamme näissäkin.)

Kysy myös helikopteripakettejamme!

fiSuomi