Retkillemme voit osallistua omilla varusteilla ja autamme sinua tarvittaessa varusteiden valinnassa. Vuokraus on hyvä tapa tutustua retkeilyvarusteisiin. Vuokraus on myös kustannustehokas tapa, jos tarvitset varusteita vain yhtä retkeä varten. Alta löydät tällä hetkellä hyllystä löytyvät varusteet. Kysy rohkeasti, jos jotain puuttuu. Annamme tarjouksen kaikista retkeilyvarusteista.

Kaikki retkeilyvarusteiden vuokrahintamme sisältävät 24% arvonlisäveroa. Ajat ovat suuntaa antavia. Kun ETUKÄTEEN sovimme viikko voi olla vaikka 8 päivää sinun aikataulusi mukaan. Jos etukäteen ei ole sovittu laskutamme myöhästyneistä palautuksista vähintään viikon vuokran.

Kesä retkeily setti 100€/viikko 50€ viikonloppu

Rinkka

Makuupussi

Telta

Trangia

Makuualusta

Talvi retkeily setti 150€/viikko 100€ viikonloppu

Rinkka

Talvi makuupussi (Carinthia Defence 4, pitää sinut lämpimänä vaikka hangessa jopa -20 pakkasasteeseen)

Telta

Trangia

Makuualusta (R arvoltaan vähintään 2.9 yhdessä yllämainitun makuupussin kanssa pärjäät -20 asteen pakkasessa alusvaatteilla)

Tunturisukset 150€/viikko 100€ viikonloppu

Hiihtoretkistämme selviää perinteisillä eräsuksilla, mutta suosittelemme kunnon tunturisuksia. Jos kelit sallivat mikään ei ole hienompaa kuin kiivetä hankikannolla tunturin laelle ja “lasketella” sieltä alas auringon paistaessa. Ai että! Tunturisuksia on monee lähtöön me suosittelemme Hagan Off Tracea ja Sporten Outlander sidettä. Sporten Outlander side toimii kaikkien tukevien vaelluskenkien kanssa. Laskutuntuma tällä paketilla on jotain murtsikasuksen ja oikeiden laskettelusuksien välimaastosta. Oikein mitoitettuna suksi kantaa hyvin umpihangessa. Ja kun oma vaelluskenkä toimii monona niin tiedät varmasti miten se kestää pakkasta. Me autamme mitoituksessa.

Hagan Off Trace – uusi skini suksi tunturihiihtoon. Puuydin, täyspitkä teräskantti, skinbase-pitokarva. Off Trace on ensimmäinen tunturihiihtosuksi, jossa pitoalueen perinteinen “kalansuomu” on korvattu paremman pidon ja luiston takaavalla kiinteällä skinbase-pitokarvalla. 

Ahkio 150€/viikko 100€ viikonloppu

Ahkio

Paljakka-ahkio on erinomainen varuste vaativissa olosuhteissa liikkuvalle vaeltajalle.

Se sopii yhtälailla niin lumikenkävaellukselle kuin hiihtoretkellekkin. Paljakka-ahkion perässä vetäminen tapahtuu helposti kiinteiden, ristikkäisten vetoaisojen ansiosta, jotka mahdollistavat ahkion vaivattoman liikuttamisen ja samalla myös tukevat vetäjää. Ahkio on varustettu kiinteällä kuormapeitteellä, jonka alle kuljetettavat tavarat on helppo laittaa suojaan vaelluksen ajaksi. Ahkion mukana tulee myös kiinteänä kumiköysi, jolla on helppo sitoa ahkiossa kuljetettavat tavarat niin, että ne pysyvät varmasti paikallaan. Pituussäätöinen ahkion vetovyö 59. Vetovyössä on pikalukitushahlot, joihin ahkion vetovyön aisat on helppo ja nopea kiinnittää. Vyön pituutta voidaan säätää vetäjän mittojen mukaan. Avainlipputuote. Tämä tuote on valmistettu Karstulan tehtaalla Suomessa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here